Szolgáltatásaink

Tekintse meg szolgáltatásaink listáját, mivel foglalkozunk, miben is tudunk segíteni Önnek.

Jelenleg két, Pécs melletti telephelyen 64 méhcsaláddal dolgozunk, méheink elsősorban a környék méhlegelőit járják. Helyileg Szalántán találhat meg minket, de Pécs és környékén is sűrűn járunk, illetve az egész országba és környező országokba is szállítunk folyamatosan mézet. A megtermelt mézfajtákat és méhészeti termékeket kis és nagy tételben egyaránt értékesítjük. Vevőkörünkbe a visszatérő lakossági vásárlók mellett cégek és szervezetek is beletartoznak. Utóbbiak különféle alkalmak során a tőlünk vásárolt termékekkel ajándékozzák meg partnereiket, kollegáikat.

termelo-mez-lepes-mez-ceges-ajandek

Akár magán, akár céges vásárló esetében nagyobb mennyiségű megrendelés esetén lehetőséget biztosítunk a kért termék egyedi címkés megjelenésére, akár felár felszámítása nélkül. Ehhez nem kell mást tennie, mint elküldeni nekünk a kívánt grafikát, cége logóját és az Ön ízlésére szabjuk a címke tartalmát.

Mézválogatásainkat az Ön ízlésére szabjuk! Díszdobozunk fehér színben is elérhető, melyre egyedi igény szerinti nyomtatásra van lehetőség, akár felár felszámítása nélkül. Valamennyi termékünk esetében nyitottak vagyunk egyedi ajándékcsomagok összeállítására, akár karton díszdobozban (egyedi nyomással), gravírozott fa díszdobozban vagy egyéb csomagolásban. Amennyiben ilyen jellegű igénye merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és közösen összeállítjuk a kívánt csomagot!

Lépes méz rendelés Pécs
Méz stand kitelepülés

Kitelepülés, kóstoltatás akár rendezvényeken, akár helyhez kötötten.

Termékeinket szalántai telephelyünk mellett Pécs és vonzáskörzetében 3 kg vagy 5.000 Ft-os vásárlási érték felett ingyenesen kiszállítjuk. Távolabbi megrendelés esetén is lehetőség van házhozszállítás kérésére, akár ingyenesen. Amennyiben ilyen jellegű igénye merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termelői méz rendelés Baranya megye - Simai Családi Méhészet

Rendelés / Kapcsolatfelvétel

Rendelést felveszünk telefonon, emailben, a telephelyen személyesen, vagy a lenti űrlap kitöltésével.

Elérhetőség
Térkép
Kövessen minket

Kérdése van?
Árajánlatot szeretne?

Az Ön által bevitt adatokat semmilyen formában nem használjuk fel, csak is kizárólag 48 órán belüli visszahívásra, vagy emailben történő válaszolásra.