Rólunk

Kik vagyunk és mivel foglalkozunk? Tekintse meg bemutatkozónkat.

Bemutatkozás

Simai Attila őstermelő vagyok.  A méhek munkája gyerekkorom óta foglalkoztat, mindig is szerettem volna jobban megismerni ezeknek a csodás kis jószágoknak a munkáját, működését. 

Jelenleg két, Pécs melletti telephelyen 64 méhcsaláddal dolgozunk, méheink elsősorban a környék méhlegelőit járják. Helyileg Szalántán találhat meg minket, de Pécs és környékén is sűrűn járunk, illetve az egész országba és környező országokba is szállítunk folyamatosan mézet. A megtermelt mézfajtákat és méhészeti termékeket kis és nagy tételben egyaránt értékesítjük. Vevőkörünkbe a visszatérő lakossági vásárlók mellett cégek és szervezetek is beletartoznak. Utóbbiak különféle alkalmak során a tőlünk vásárolt termékekkel ajándékozzák meg partnereiket, kollegáikat.

Nagyobb tételű megrendelés esetén vevőinknek egyedi megjelenésű címkével kínáljuk a termékeket, saját igényeik szerint, cégük logójával ellátva.

Termékeink, szolgáltatásaink

Jelenleg az alábbi mézfajtákat termeljük:

Egyéb méhészeti termékek termelése is megvalósul, úgy mint:

Termelői méz rendelés Pécs - Simai családi méhészet

Méz házhozszállítás

A megtermelt mézeket elsősorban kis tételben, változatos kiszerelésekben értékesítjük a lakosság, illetve vállalkozások, viszonteladók felé. Termékeinket elsődlegesen házhozszállítással értékesítjük. 

Termelői méz rendelés Pécs - Simai Családi Méhészet

Galéria

Elérhetőség
Térkép
Kövessen minket

Kérdése van?
Árajánlatot szeretne?

Az Ön által bevitt adatokat semmilyen formában nem használjuk fel, csak is kizárólag 48 órán belüli visszahívásra, vagy emailben történő válaszolásra.